ban021

Sâmbătă, 03 Martie 2018

Evangelizare 2018

Campania de evanghelizare din perioada 25 Februarie – 4 Martie a luat sfârșit. Nu putem decât să îi fim recunoscători lui Dumnezeu pentru modul miraculos în care a lucrat în cele 3 județe în care am desfășurat această activitate.
 
    Sute de slujitori veniți din diferite locuri din țară și din afara acesteia, bărbați, femei, tineri și chiar copii, înzestrați cu diferite daruri din partea lui Dumnezeu și-au pus la dispoziție timpul și darurile pentru a-L glorifica pe Mântuitorul și pentru a împlini Marea Chemare alergând zi de zi pentru extinderea Împărăției lui Dumnezeu.
    Ca și în ceilalți ani, ziua de post și rugăciune nu a lipsit. Pe 24 Februarie, întreaga comunitate împreună cu cei doritori de părtășie veniți încă din zorii zilei a stat în prezența Domnului mijlocind pentru biruință. Pregătindu-l cu mult timp înainte atât din punct de vedere administrativ cât și spiritual, considerăm că și în acest an, al 22-lea, am avut pare de o mare biruință. În cele 8 zile, împărțiți în echipe bine organizate au fost acoperite peste 80 de localități în care Cuvântul Domnului a fost vestit cu putere chiar dacă și diavolul a luptat cu putere să ne frâneze în alergarea noastră.
    Ne rugăm ca acest Cuvânt al lui Dumnezeu să nu se întoarcă fără rod și toate persoanele care au auzit mesajul Evangheliei să fie mântuite.
Sâmbătă, 03 Martie 2018
© Biserica Penticostală ELIM - Str.Lotrului Nr. 5, cod 5600 loc. Piatra Neamț, e-mail:info@elimneamt.ro

Bookmaker review site http://wbetting.co.uk/ for William Hill