ban021
 • ELIM Piatra Neamţ

  Consolidare spiritualăRead more
 • ELIM Piatra Neamţ

  Învăţătură Biblică
 • ELIM Piatra Neamţ

  Biserici noiRead more
 • ELIM Piatra Neamţ

  Întâlniri de rugăciuneRead more
 • ELIM Piatra Neamţ

  ConferinteRead more
 • ELIM Piatra Neamţ

  Activitati cu copiiiRead more
 • ELIM Piatra Neamţ

  Lauda si inchinareRead more
 • ELIM Piatra Neamţ

  Activităţi socialeRead more

Întâlnire de lucru lucratori din Neamț si Bacău feb.2018

on . Posted in Evenimente

        Întâlnirea de lucru a comitetelor din județele Neamț, Bacău și chiar parțial din județul Iași a avut loc sâmbătă 3 Februarie. Într-o părtășie plăcută, motivați de același gând, acela a lărgirii granițelor Împărăției lui Dumnezeu s-au discutat probleme ce privesc bunul mers al tuturor bisericilor și bineînțeles, organizarea Campaniei de Evanghelizare ce va avea loc începând cu data de 25 Februarie și va ține până în 4 Martie. 
lucratori
        Acest eveniment va fi precedat de o zi în care toți cei care doresc vor sta în post și rugăciune pentru ca mesajul Evangheliei să aibă impact în viața oamenilor. Așadar, ziua de 24 Februarie este ziua în care, în cadrul Bisericii Penticostale Elim, toți cei care au posibilitatea pot fi parte a acestei lucrări ,unindu-se împreună cu noi în închinare începând cu ora 9,30.
        La întâlnirea care a avut loc, lectorul Yim SI Chang, a prezentat câteva aspecte legate de Școala Tatălui, o școală fondată de frații din Coreea de Sud, dar care s-a extins pe mapamond ajungând chiar și în România, școală care se adresează taților și care în același timp pune accent atât pe implicarea activă a tatălui în familie cât și pe evidențierea rolului acestuia în viața copiilor și al soției. 
        Ne rugăm ca Dumnezeu să ne ajute să realizăm cu bine proiectele discutate purtând de grijă de toate cele necesare. De asemenea, ne rugăm ca protecția lui Dumnezeu să fie asupra acestei lucrări cât și a tuturor slujitorilor ce se vor implica în aceste acțiuni. 

 

Interviu Holy Fire

Proiectul de evanghelizare Holy Fire in Piatra Neamt - interviu Axinte Liviu impreuna cu echipa Holy Fire

© Biserica Penticostală ELIM - Str.Lotrului Nr. 5, cod 5600 loc. Piatra Neamț, e-mail:info@elimneamt.ro

Bookmaker review site http://wbetting.co.uk/ for William Hill