Scoala Duminicala

Talantul in negot faza judeteana- 21 apr 2018 -

Copiii de scoala duminicala slujind in biserica Margineni- 18 feb 2018 -

Zi de mare bucurie pentru copiii ce frecventează școala duminicală. Împreună cu liderii lor au pregătit o surpriză pentru biserica penticostală din Mărgineni. Așa că duminică seară, întreaga suflare, atât elevi cât și liderii lor, începând de la grupa mică și până la cea mare au participat activ la programul care a avut loc în această biserică.

Cu toții au slujit, fiecare punând în negoț darul cu care au fost înzestrați de Dumnezeu. A fost un moment plin de har si binecuvântare, finalizându-se cu o masă de dragoste oferită de biserica locală.

Mulțumim lui Dumnezeu care a binecuvântat această inițiativă fiind cu adevărat o reușită!

Cursurile PRO7- 20 ian 2018 -

În data de 20 Ianuarie 2018, în Biserica Penticostală Elim, membri ai departamentul de tineret și copii din cadrul Cultului Penticostal au organizat cursurile PRO 7, cursuri ce se adresează în mod special învățătorilor de copii din cadrul Școlilor Duminicale.

Aceste cursuri sunt structurate pe 7 nivele, câte un nivel pe an, fiecare nivel fiind compus din două părți. La Piatra Neamt s-au desfăsurat în același timp cursuri atât pentru nivelul 1, prima parte cât și pentru nivelul 3, prima parte.

Dorim prin aceste cursuri să venim în întâmpinarea nevoilor învățătorilor de școală duminicală pentru a putea fi eficienți în lucrarea pe care o fac și totodată să venim în întâmpinarea nevoilor copiilor care frecventează Școala Duminicală.

Cursul de Instruire a invatatorilor de copii- 4 nov 2016 -

In data de 04.11.2017, la Biserica Penticostala “Elim” Piatra Neamt, a avut loc Cursul de Instruire a invatatorilor de copii organizat de Biserica Elim in parteneriat cu organizatia OCC (OPERATION CHRISTMAS CHILD), pe baza manualului CMC(CEA MAI MINUNATA CALATORIE).

La eveniment au participat invatatori si de la celelalte biserici evanghelice din judet, avand impreuna clipe de partasie si momente in care am impartasit experiente din lucrarea cu copiii.

Tot in cadrul acestui eveniment s-au intalnit si partenerii de misiune OCC, reprezentanti ai Bisericilor Evanghelice, pentru a organiza momentul distribuirii de cadouri ce va avea loc in preajma Sarbatorii Nasterii Mantuitorului Isus, moment in care mii de copii din tot judetul Neamt vor avea posibilitatea ca, pe langa cadoul primit, sa primeasca si darul cel mai de pret, Cuvantul lui Dumnezeu.

Conferinta Liderilor de scoala duminicala- 8 nov 2016 -

”Talantul în negoț” - Faza națională- 9 iul 2016 -

Faza națională a concursului ”Talantul în negoț” s-a desfășurat prin harul Domnului în anul acesta la Piatra Neamț. Biserica penticostală Elim, sub coordonarea pastorului Liviu Axinte, președinte al Comunității regionale Suceava a fost gazda acestui eveniment extrem de important pentru participanți atât penru copiii, tinerii și vârstnicii bisericilor la nivel individual cât și pentru prezentul și viitorul bisericilor noastre.

Ca și gazdă, a fost un efort destul de mare care a trebuit depus atât pentru pregătirea acestui eveniment care a adunat laolaltă peste 450 de persone care au fost cazate și hrănite timp de 3 zile. Au fost închiriate pensiuni și hoteluri, biserica a pus la dispoziție peste 200 de locuri de cazare asigurând în fiecare zi masa pentru toți participanții prin implicarea multor voluntari ai bisericii.

Programul acestei întâlniri a fost unul destul de încărcat încă de joi, când o parte a organizatorilor au ajuns pentru a pregăti cele necesare înscrierilor și desfășurării în bune condiții a acestei faze. Începând de vineri după amiază și până la miezul nopții comisia de primire a participanților s-a ocupat de înscrieri și cazare. Sâmbătă, o zi cu o încărcătură emoțională destul de puternică pentru toți participanții dar și pentru cei rămași acasă, a fost concursul, urmat de o plimbare cu telegondola și o părtășie minunată la un grătar copios oferit tuturor celor prezenți. Tot din programul de sâmbătă a făcut parte și vizitarea Lacului Roșu și Cheile Bicazului.

În cadrul serviciului divin de duminică dimineață s-au aflat rezultatele și s-au decernat premiile, fiecare participant, chiar și cei care nu au obținut punctajul necesar calificării la următoarea fază au plecat acasă cu gândul că mai mult decât punctele câștigate, adevăratul câștig este cel al cunoștințelor biblice acumulate.

Mulțumim lui Dumnezeu care ne-a ajutat să ducem la bun sfârșit această lucrare și credem că această investițieeste una pe termen lung, cu mari beneficii atât penru participanți cât și pentru bisericile care promovează și încurajează participarea la acest concurs.

Talantul in negot - Faza internationala- 11 august 2013 -

În perioada 9-11 August 2013, în Biserica penticostală ELIM, Piatra Neamț s-a desfășurat faza internațională a concursului biblic.