Evanghelizare

Evangelizare - 3 mar 2018 -

Campania de evanghelizare din perioada 25 Februarie – 4 Martie a luat sfârșit. Nu putem decât să îi fim recunoscători lui Dumnezeu pentru modul miraculos în care a lucrat în cele 3 județe în care am desfășurat această activitate.

Sute de slujitori veniți din diferite locuri din țară și din afara acesteia, bărbați, femei, tineri și chiar copii, înzestrați cu diferite daruri din partea lui Dumnezeu și-au pus la dispoziție timpul și darurile pentru a-L glorifica pe Mântuitorul și pentru a împlini Marea Chemare alergând zi de zi pentru extinderea Împărăției lui Dumnezeu.

Ca și în ceilalți ani, ziua de post și rugăciune nu a lipsit. Pe 24 Februarie, întreaga comunitate împreună cu cei doritori de părtășie veniți încă din zorii zilei a stat în prezența Domnului mijlocind pentru biruință. Pregătindu-l cu mult timp înainte atât din punct de vedere administrativ cât și spiritual, considerăm că și în acest an, al 22-lea, am avut pare de o mare biruință. În cele 8 zile, împărțiți în echipe bine organizate au fost acoperite peste 80 de localități în care Cuvântul Domnului a fost vestit cu putere chiar dacă și diavolul a luptat cu putere să ne frâneze în alergarea noastră.

Ne rugăm ca acest Cuvânt al lui Dumnezeu să nu se întoarcă fără rod și toate persoanele care au auzit mesajul Evangheliei să fie mântuite.

Întâlnire de lucru lucratori din Neamț si Bacău- 3 feb 2018 -

Întâlnirea de lucru a comitetelor din județele Neamț, Bacău a avut loc sâmbătă 3 Februarie. Într-o părtășie plăcută, motivați de același gând, acela a lărgirii granițelor Împărăției lui Dumnezeu s-au discutat probleme ce privesc bunul mers al tuturor bisericilor și bineînțeles, organizarea Campaniei de Evanghelizare ce va avea loc începând cu data de 25 Februarie și va ține până în 4 Martie.

Acest eveniment va fi precedat de o zi în care toți cei care doresc vor sta în post și rugăciune pentru ca mesajul Evangheliei să aibă impact în viața oamenilor. Așadar, ziua de 24 Februarie este ziua în care, în cadrul Bisericii Penticostale Elim, toți cei care au posibilitatea pot fi parte a acestei lucrări ,unindu-se împreună cu noi în închinare începând cu ora 9,30.

La întâlnirea care a avut loc, lectorul Yim SI Chang, a prezentat câteva aspecte legate de Școala Tatălui, o școală fondată de frații din Coreea de Sud, dar care s-a extins pe mapamond ajungând chiar și în România, școală care se adresează taților și care în același timp pune accent atât pe implicarea activă a tatălui în familie cât și pe evidențierea rolului acestuia în viața copiilor și al soției.

Ne rugăm ca Dumnezeu să ne ajute să realizăm cu bine proiectele discutate purtând de grijă de toate cele necesare. De asemenea, ne rugăm ca protecția lui Dumnezeu să fie asupra acestei lucrări cât și a tuturor slujitorilor ce se vor implica în aceste acțiuni.

Turneul "Pregătit să Te laud"- 5 aug 2016 -

In perioada 18 Iulie - 1 August s-a desfasurat turneul ~Pregătit să Te laud~, turneu ce a strâns la un loc tineri din Florida - Statele Unite dar și tineri din toate colțurile țării și din întreaga Europă.

Turneul a fost organizat de Biserica ”ELIM ROMANIAN CHURCH OF GOD” în colaborare cu Comunitatea Penticostală Elim din Piatra Neamț unde întreg grupul a fost cazat. În acest turneu s-a urmat itinerariul: Iasi, Bârlad, Roman, Bucureşti, Focşani, Dej, Cluj, Piatra Neamţ, Bacău. Sub bagheta dirijorului Marian Fedur şi împreună cu pastorii care au slujit prin mesaje biblice (Dani Lela, Axinte Liviu, Nelu Rus, Adrian Petrovici), grupul coral ”LaudateDominum” și-a atins scopul care a fost în primul rând evanghelziarea oamenilor nemântuiți, ajutorarea familiilor în nevoi precum și un schimb de experiență între tinerii participanți.

Mulţumim lui Dumnezeu că am putut fi gazdă a unui grup atât de minunat de care Dumnezeu s-a folosit în multe moduri și ne rugăm ca Dumnezeu să răsplătească tuturor celor ce și-au dat aportul ca acest turneu să fie cu adevărat o binecuvântare.

Rugul aprins - Evanghelizare- 14 iulie 2016 -

Concert de muzica crestina - Grupul speranta- 21 mai 2016 -

Evanghelizare jud. Neamt si Bacau- 04 mar 2016 -

Rugaciune pentru pacea Ierusalimului - 4 oct 2016 -

Ca în fiecare an, în prima duminica a lunii octombrie, milioane de oameni din întreaga lume se unesc în rugăciune pentru pacea Ierusalimului.În doar câțiva ani, acest eveniment a devenit rapid cel mai mare eveniment de rugăciune pentru Israel

Comunitatea Penticostala Elim - Piatra Neamt, conştientizând nevoia strigentă a rugăciunii pentru Israel și pacea Ierusalimului, a avut în cadrul serviciului divin de duminică dimineață un moment special de închinare cu acest scop, iar în urma motivației de rugăciune a pastorului Liviu Axinte întreaga comunitate s-a unit într-un gând pentru a purta pe braț de rugaciune poporul ales al Domnului.